Gratis lydfiler til mindfulness og meditation

Leder du efter en måde at slippe af med stress, angst eller negative følelser, så kan guidede meditationer, mindfulness eller hypnose være en god hjælp for dig.

Vi har samlet flere gode og gratis lydfiler, som du frit kan benytte. Du behøver ikke signe dig op til noget, du kan ganske simpelt bare klikke på linksene herunder og gå igang.

Hvis du selv opdager lydfiler som har været til stor gavn for dig, må du meget gerne sende os en anbefaling, så vi kan hjælpe andre med at finde de gode lydfiler midt i junglen af information.

Metta Myrna har tidligere bevæget sig i den akademiske verden som sociolog og forsker, men lever nu af at undervise i yoga, meditation.

Denne gratis Hypnose bekæmper tankemylder via en særlig kombination af hypnose, meditation og en avanceret audio arkitektur NeuroSync. Den er lavet specielt til bekæmpelse af angst, men er også særdeles effektiv mod stress og depression

Flere gode lydfiler til meditation, body scan og Yoga. Alt får du som både 15 og 30 sek.

Med Yoga følger også videoguides.

Dyb ro har flere lydfiler som er meget populære på Youtube. Der er meditationer til børn bl.a. gode lydfiler som kan hjælpe dig til at falde i søvn, body scan og hjælp til forbedret selvværd.


Body scan
Guidede Body scan - opnår mere nærvær og indre ro (Youtube)

Det er forskelligt hvor meget tid man har til en tiltrængt pause, så her kan du vælge mellem forskellige guidede Body scan:

Body scan 10 min.
Body scan 20 min.
Body scan 40 min.

En fantastisk sang – lyt til den igen og igen og igen og husk at elsk dig selv.