B-vitamin

Sammenlign priser på B-vitamin

Mega B-Stress

Mega B-Stress er hjælper kroppen med at vedligeholde et normalt energistofskifte og en normal funktion i nervesystemet. Mega B-stress giver din krop energi og beskytter dig i pressede perioder. Indeholder vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12 samt biotin.

>> Sammenlign priser 


B1 vitamin

B1-vitamin er en vigtig komponent i energistofskiftet. B1-vitamin er livsvigtigt, og man bruger det i omdannelsen af kulhydrat til druesukker (glukose). Når glukose forbrændes af kroppen, skabes energi, der er vigtig for, at blandt andet hjerte, hjerne og muskler kan fungere.

B2 vitamin

B2-vitamin har en række livsnødvendige funktioner og har betydning for at kroppens celler kan danne energi. Vitaminet har indflydelse på vækst, hud, negle, hår, læber og tunge samt for synet.

B3 vitamin

 B3-vitamin er med til at sørge for, at du har energi til at bevæge dig, til at dit hjerte kan slå, og at din hjerne fungerer.
Kroppen bruger også B3-vitamin til at vedligeholde dit nervesystem, dine slimhinder og din hud.

B5 vitamin

B5 funktion er at indgå som en del af et enzym, der bidrager til omsætningen af kulhydrater, proteiner og fedt, hvilket er meget vigtigt for at opretholde og reparere celler i alle kroppens væv. B5 bidrager til normalt energistofskifte, normal mental præstation, at reducere træthed og udmattelse.

B6 vitamin

B6-vitamin har betydning for immunsystemet og dannelse af antistoffer. Behovet for B6-vitamin afhænger af, hvor meget protein man spiser.

B8 vitamin

8 (biotin) er kendt som ”skønhedsvitaminet”, fordi det blandt andet bidrager til at opretholde normalt hår og normal hud.
B8 bidrager til normal energistofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal omsætning af makronæringsstoffer samt til at vedligeholde normalt hår, hud og slimhinder. 

B12 vitamin

B12-vitaminet er nødvendig for normal funktion af vores arvemateriale (DNA), og for at cellerne i kroppen kan dele sig. De røde blodlegemer hører til de celler, der oftest deler sig, og sværere mangel på B12-vitamin giver derfor blodmangel. B12-vitamin er også nødvendig for nervernes vedligeholdelse, nydannelse og således normal nervefunktion.